Alla nyheter

Utdrag ur polisens belastningsregister

Töreboda IK - tors 17 jun 2021 kl. 09:43
Det saknas fortfarande utdrag ur polisens
belastningsregister från några ledare.
Vi ber er som inte visat något utdrag att göra
det snarast så vi klarar eventuella kontroller
samt lever upp till de krav som ställs på oss av
förbund och sponsorer.
Beställ utdraget på polisens hemsida och visa upp för
Magnus på kansliet.
Länk till polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Med vänlig hälsning
Styrelsen för Töreboda IK/
Annki Isaksson
SekreterarePublicerad: 2021-06-17 09:43

VFF: Vid misstänkt covid-19 i truppen inför match

Moholms sk 2018 - mån 14 jun 2021 kl. 09:00
um fastställs inom tre dagar efter beslut att skjutas upp. Skulle detta inte fungera vill vi ha en dialog mellan föreningarna och VFF. Matchen ska spelas så snart föreningarna bedömer det möjligt, dock senast tre dagar före seriens näst sista spelomgång.   Efter den 1 september får lag som drabbats av Covid-symptom i truppen lämna walk-over. Laget blir inte uteslutet vid walk-over av denna anledning och avgift tas heller inte ut.      

MSKs riktlinjer med anledning av Covid -19

Moholms sk 2018 - ons 2 jun 2021 kl. 20:00
uppdaterar hemsidan löpande vid förändringar, förändringar skrivs med kursiv text.   Riktlinjer för samtliga medlemmar, deltagare och besökare vid aktivitet inom föreningen och på vår anläggning.   Stanna hemma om du är sjuk, även med milda symtom,  till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet. Håll avstånd minst 1,5 m per person/sällskap, undvik trängsel samt visa hänsyn, vi hjälps åt att se till att vi följa riktlinjerna. Håll god handhygien (tvätta händerna ofta och undvik att ta dig i ansiktet). All träning bedrivs utomhus. Begränsar antalet personer omkring träningen alltså genom att undanbe föräldrar/nära anhöriga, där nära anhörig krävs uppmanar vi till max en person/barn.  Delar inte utrustning mellan varandra, ex vattenflaskor. Vi håller avstånd till varandra vid träning och match (enbart närkontakt som är en naturlig del av spelet är tillåtet) Inga fysiska möten får hållas inomhus om inte avstånd kan säkerställas. Vid behov av möte i klubbstugan är maxantal 8 personer där avstånd ska hållas Klubbstugan är tillsvidare stängd för privat uthyrning. *From 1 juni får matcher inom alla åldersgrupper bedrivas   *From 1 juni gäller nya publikbegränsningar, på Mogårdsvallen gäller maxantal på 100 personer vid match med en begränsning på max 4 per sällskap på området. *Ombyte och dusch på anläggningen är okej men det ska kunna säkerställas att trängsel undviks och avstånd kan hållas i omklädningsrummet. *Samåkning till träning och match är okej med förutsättningen att allt tillhör samma lag (spelare/ledare) samt att det är okej för samtliga passagerare.      SvFFVFFFHM  

VFF: Förtydligande Coronarestriktioner

Moholms sk 2018 - mån 31 maj 2021 kl. 06:49
detta ske i bilar med 4 st spelare i? Förebyggande åtgärder enligt FHM:Planera för att bedriva verksamhet i grupper med begränsat antal personer exempelvis, lag eller liknande och att dessa, så långt som möjligt, inte blandas med varandra. Detta gäller även resor till och från lägret.   VG-regionen svar på frågan: Det är okej om förutsättningen är att spelarna/ledare är i samma lag.     2. Ombyte på arenan dvs tillträde till omklädningsrum och därmed dusch. Förebyggande åtgärder enligt FHM:Planera för att bedriva verksamhet i grupper med begränsat antal personer exempelvis, lag eller liknande och att dessa, så långt som möjligt, inte blandas med varandra. Detta gäller även resor till och från lägret.   VG-regionen svar på frågan: Det är okej att byta om och duscha under förutsättning att de olika lagen inte delar omklädningsrum och om det finns möjlighet kan man även dela upp laget i olika omklädningsrum.     3. Kan ledarna samla spelarna inomhus för matchgenomgång Förebyggande åtgärder enligt FHM:Undvik större samlingar av lägerdeltagare eller ledare. Det kan gälla i matsalen, entréer, samlingsrum och andra gemensamma utrymmen. Förlägg så mycket som möjligt av lägerverksamheten utomhus.   VG-regionen svar på frågan: Dessa genomgångar bör bedrivas utomhus Den matchgenomgång som sker inför varje match enligt VFF:S Matchmiljö 2021 den hålls alltid utomhus.   4. Domare eller domarteam kan de byta om och duscha? VG-regionen svar på frågan De kan byta om och duscha, de skall göra det i annat omklädningsrum eller på annan tid än spelarna.     Viktigt att påminna om att enskilda kommuner kan ha lokala restriktioner och och då gäller deras restriktioner.

Vill du hjälpa till som domare i ungdomsfotbollen?

Töreboda IK - fre 21 maj 2021 kl. 09:08
Om du är intresserad av att döma fotboll och hjälpa Töreboda IK
att döma ungdomsmatcher så kontakta antingen Magnus Olofsson
eller Joakim Dahlgren.

Magnus: 070 - 770 78 22
Joakim: 070 - 961 01 03

Publicerad: 2021-05-21 09:08

Naturpasset 2021

OK Skogstjärnan - tors 20 maj 2021 kl. 19:02
Tid: 20/5 - 15/9

VFF: Träningsmatcher med start 1 juni

Moholms sk 2018 - mån 17 maj 2021 kl. 16:08
spela en match per kalendervecka. Observera att tisdagen den 8 juni är matchfritt datum. Tidigare har VFF meddelat att seriespelet kan starta tidigast den 11-15 juni och att serierna genomförs som enkelserier.   Föreningar kan boka träningsmatcher för domartillsättning via länken: https://vastergotland.svenskfotboll.se/tavling/bokning-av-traningsmatcher/

Sommaraktiviteter 2021

Töreboda hästklubb - mån 17 maj 2021 kl. 14:13
Välkommen att anmäla till någon av sommarens aktiviteter på ridskolan...

VFF: Nya riktlinjer från regering och region

Moholms sk 2018 - fre 14 maj 2021 kl. 15:03
ta datum. Samma dag förlängdes de regionala rekommendationerna till den 6 juni. Västergötlands FF återkommer med information om hur detta påverkar vår verksamhet, i första hand tävlingar och serier.   I enlighet med meddelat beslut från 23 april gäller att seriematcher kan spelas tidigast perioden 11-15 juni. Detta kommer VFF att arbeta efter tills vidare.  

VFF:s förhållningssätt till smittspårning

Moholms sk 2018 - tis 11 maj 2021 kl. 07:34
föreningar och enskilda spelare håller sig till Västra Götalandsregionens skrivelse kring smittspårning. Det är viktigt att alla tar sitt ansvar för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet för barn och ungdomar under det här skedet av pandemin.     Läs dokumentet i sin helhet genom att klicka här.  

Hösten 2021

Bowling Klubben 64 - lör 8 maj 2021 kl. 14:00
Då var styrelsemötet avklarat. På mötet har vi gått igenom årets säsong som ej blev av och nästa säsong som förhoppningsvis blir av.
Kassören har räknat ihop utgifterna för säsong 20/21. Och styrelsen har tagit beslut på kostnaden per medlem.
De flesta ligger bra till med sina betalningar. Är man osäker så kontakta Conny J.

Angående nästa säsong så vet vi följande;
18st har sagt ja till att spela nästa säsong. De flesta godkänner även att vi kommer spela på annan ort.
Även ett antal medlemmar som endast kommer att ha licens.
3st som meddelat att de kommer sluta/byta klubb. Vi har även några medlemmar som inte meddelat hur de ser på spel nästa säsong.

Styrelsen har diskuterat hur många lag vi ska anmäla.
För att ha ett A+F så behöver vi vara över 21st aktiva. Under de så blir de ett A+B.
Anmälan och avanmälan ska vara gjord senast 27/5-21.
Om någon vet någon som är sugen på att börja så kan den kontakta Andreas W.

En första kontakt har tagits med gabbe i Mariestads. Vi får plats där om de går så långt. Dock kan vi ju inte ge upp på att Töreboda kommer att ha en fungerande bowlinghall.

Ett klubbmöte kommer att hållas så fort vi har mer information om nästa säsong.

Om ni har några frågors är de lättast om ni skickar de i sms till Andreas W

Önskar alla medlemmar en trevlig helg och hoppas att vi snart ska ses på banorna.


Publicerad: 2021-05-08 14:00

Erectile Dysfunction Pill-Free Treatment Optionsvegas Style Male Enhancement Pillpenis-Enlargement Products

Tåtorpsbåtklubb - fre 7 maj 2021 kl. 17:43
Erectile Dysfunction Pill-Free Treatment Optionsvegas Style Male Enhancement Pillpenis-Enlargement Products fx3000 male enhancement review act pills,prolong male enhancement gnc,target male enhancement,male fertility enhancement,gnc male sexual enhancement,alpha strike male enhancement reviews,natures design male enhancement,natural male enhancement exercise,male enhancement surgery before after…

Viken Runt / KortViken

OK Skogstjärnan - lör 1 maj 2021 kl. 11:20
Viken Runt / KortViken på hemmaplan. Loppen genomförs på valfri plats under tiden torsdag 13 maj t.o.m. söndag 30 maj 2021.

Riktlinjer

Töreboda IK - fre 30 apr 2021 kl. 10:14
Nya riktlinjer från 28/4

Riktlinjer

Publicerad: 2021-04-30 10:14

Ny info ang. barn- och ungdomsmatcher

Moholms sk 2018 - tors 29 apr 2021 kl. 13:52
ungdomsfotbollen. Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Västergötland. Äntligen!   7 mot 7 kommer att startas enligt ursprungsplan under nästa vecka. Omgång 1 och 2 återaktiveras i Fogis.  5 mot 5 enligt tidigare utsänd dokument med start 22-23 maj. Önskas matcher spelas tidigare så bokas egna lokala träningsmatcher fram till seriestart. Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från VG-regionen. Men det rekommenderas starkt att man spelar träningsmatcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.   I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare: - Att komma ombytt till matchen - Inte använda omklädningsrum - Resa till och från matchen individuellt - Inga handskakningar med motståndare och domare - Inte dela vattenflaska med någon annan. Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer på SvFF hemsida- https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/ Likaså när det gäller publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. VFF rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar.     ________________________________________________________________________ Uppdaterad 28 april 16:08   Information kring barn och ungdomsmatcher från VFF Den 28 april kom Folkhälsomyndigheten med följande positiva besked gällande: För barn födda 2002 eller senare gäller att enstaka matcher eller tävlingar får genomföras utomhus.Med enstaka match eller tävling avses för lagidrotter maximalt en match eller en endagstävling per lag och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller annars med ett begränsat resande.   Detta är givetvis mycket glädjande MEN samtidigt gick Västra Götalandsregionens smittskydd idag ut med att de förlänger sina restriktioner till den 16 maj. Så innan vi kan lämna några besked hur det blir med våra serier/träningsmatcher för barn och ungdomar så måste vi diskutera dessa nya direktivs påverkan på vårt distrikt.   VFF kommer att lämna fortlöpande information kring hur matchverksamheten kan bedrivas vilket vi kommer följa och därefter lämna vidare besked till berörda lag.   _______________________________________________________________________ Folkhälsomyndighetens beslut   Uppdaterad 2021-04-28  14:00   Folkhälsomyndigheten har beslutat att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare.   Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare. För individuella idrotter gäller att barn och unga kan tävla eller delta i en match utomhus max en gång per vecka. Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med ett begränsat resande. Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för idrott, kultur och fritid i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. – Fysisk aktivitet främjar en god hälsa. Det är viktigt att barn och unga har bra möjligheter att idrotta trots pandemin, säger Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten.   Det är fortsatt viktigt att alla verksamheter vidtar åtgärder för att minimera risken för smitta.      

En liten enkät.

Bowling Klubben 64 - ons 28 apr 2021 kl. 19:57
Hej på er.
Vi kommer att ha styrelsemöte måndag 3/5.
Tills dess vill jag att ni ska svara på några enkla och snabba frågor. Ni svarar dem till Andreas på 0733344987 eller naw.westh@hotmail.com.

Frågorna utgår från att covid har gått ner och att seriespel kommer att starta till hösten.

1# jag kommer bara spela i bk 64 om de blir spel i Töreboda

2# jag kommer att spela i bk 64 även om de blir spel tillsvidare i Mariestad eller annan närliggande hall.

3# jag kommer spela i en annan klubb till hösten.

4# jag har tänkt att sluta med seriespel

5# jag kan tänka mig att hjälpa till att driva Töreboda Bowlinghall ideelt på kvällar och helger.

Vore tacksamm om alla medlemmar svarade innan måndag kl 18.

Tack på förhand.
// Andreas

Publicerad: 2021-04-28 19:57

Info ang. barn- och ungdomsmatcher

Moholms sk 2018 - ons 28 apr 2021 kl. 16:20
genomföras utomhus.Med enstaka match eller tävling avses för lagidrotter maximalt en match eller en endagstävling per lag och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller annars med ett begränsat resande.   Detta är givetvis mycket glädjande MEN samtidigt gick Västra Götalandsregionens smittskydd idag ut med att de förlänger sina restriktioner till den 16 maj. Så innan vi kan lämna några besked hur det blir med våra serier/träningsmatcher för barn och ungdomar så måste vi diskutera dessa nya direktivs påverkan på vårt distrikt.   VFF kommer att lämna fortlöpande information kring hur matchverksamheten kan bedrivas vilket vi kommer följa och därefter lämna vidare besked till berörda lag.     Folkhälsomyndighetens beslut   Uppdaterad 2021-04-28  14:00   Folkhälsomyndigheten har beslutat att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare.   Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare. För individuella idrotter gäller att barn och unga kan tävla eller delta i en match utomhus max en gång per vecka. Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med ett begränsat resande. Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för idrott, kultur och fritid i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. – Fysisk aktivitet främjar en god hälsa. Det är viktigt att barn och unga har bra möjligheter att idrotta trots pandemin, säger Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten.   Det är fortsatt viktigt att alla verksamheter vidtar åtgärder för att minimera risken för smitta.      

Nya beslut från VFF gällande matcher

Moholms sk 2018 - fre 23 apr 2021 kl. 12:00
genomförs som enkelserier med påföljande kvalspel inom distriktet. Start tidigast perioden 11-15 juni, om detta inte är genomförbart gäller startdatum 1 augusti. Utvecklingsserier, damer och herrarStart tidigast 11-15 juni, om detta inte är genomförbart gäller startdatum 1 augusti. Matcher som är planerade från och med det startdatum som fastställs ska spelas. Ungdomsfotboll 13-19 årSeriespelet startar tidigast en vecka efter att restriktionerna släpper. Matcher som skulle ha spelats före dess utgår. Seriespelet som gäller för tabell omfattar, med undantag för serier med få lag, enkelserier. Matcherna som är planerade på seriens första halva genomförs som träningsmatcher. Barnfotboll 8-12 årSeriespelet kan starta tidigast den 18 maj. Matcher som skulle ha spelats före detta datum utgår. TräningsmatcherTräningsmatcher kan spelas från och med ett datum som senare beslutas.   Klicka här för att ta del av all information gällande seriespel från VFF.     Information från SvFF 2021-04-22 Coronarestriktionerna förlängs till 17 maj Riktlinjer med anledning av covid-19 

En kväll i april

Bowling Klubben 64 - tis 20 apr 2021 kl. 21:57
Hoppas alla är piga och glada i solen. Att bowlingsuget fortfarande finns kvar. Imorgon onsdag är sista tränings tillfället på ett tag.

Vi kommer att behöva ha ett framtidsmöte för BK 64 inom den närmaste tiden. Exakt datum, tid och plats får jag återkomma om. Men förhoppningsvis kan vi ha ett möte utomhus med bra avstånd till varandra.

Som de flesta vet kommer Gustaf och Carina sluta att driva bowlinghallen. Vad som händer efter är fortfarande oklart.
De är ju även oklart hur de kommer se ut med seriespel till hösten.
Men vi medlemmar i klubben måste diskutera hur vi ska gå vidare vid olika scenarion. Jag återkommer så fort som möjligt med mer information.


// Andreas

Publicerad: 2021-04-20 21:57

Erectile Dysfunction Sexual Enhancementmale Enhancement Pills Miamibest 5 Over The Counter Ed Erectile Dysfunction Pills 2020

Tåtorpsbåtklubb - fre 16 apr 2021 kl. 14:10
Erectile Dysfunction Sexual Enhancementmale Enhancement Pills Miamibest 5 Over The Counter Ed Erectile Dysfunction Pills 2020 men with extra large penis masturbation prevents prostate cancer,how to increase penis length and girth,is it possible to enlarge your penis,biger dick,increase your penile…

Sidor

.