John De Sohn

  • Webben
  • YouTube

Björn Johnson, aka John De Sohn, började som producent och DJ i Stockholm. Han inspirerades av artister som Kraftwerk, Daft Punk och The Chemical Brothers.
Efter en rad framgångsrika remixer för artister som Bruno Mars och Flo Rida bröt sig den svenska DJ/producenten John De Sohn in på den internationella musikscenen under 2012 med sin första singel, "Long Time feat. Andreas Moe”. ”Long Time” blev en världshit som placerade John De Sohn som ett etablerat namn i den svenska dansscenen.
"Long Time" blev platinasingel i Sverige och i USA gick den upp på Top 10 Billboard Dance Radio. År 2013 följde John upp med singlarna "Dans Our Tears Away" och "Under The Sun”. Han krönte året med en MTV Europe Award-nominering tillsammans med Icona Pop, Avicii och Sebastian Ingrosso.

John tillbringade större delen av 2014 i studion för att spela sitt första album – Far From Home. Det är en genre-överskridande fusion av electro house som kolliderar för att skapa en crossover av pop sound, med kluriga beats och inspirerande texter.

2015 kommer enligt många att bli John De Sohns genombrottsår.