Queen Tribute

  • Webben
  • YouTube

 – Queen Tribute är en mycket efterlängtad bokning som kan bli en av Törebodafestivalens riktiga höjdare. Jag har sett bandet flera gånger genom åren och de är fantastiskt bra, konstaterar en synnerligen nöjd Per Ottosson.

Queen Tribute med sångaren Johan Boding i spetsen har genom åren gjort ett antal produktioner med material från gruppen Queen och hyllningarna har varit massiva. Från 2008 och ett par år framåt körde man ”A Night At The Opera” med över 120 i det närmaste utsålda konserter över hela landet. 2012 var det dags för ”Keep Yourself Alive” och nu senast drog bandet loss med julshowen ”Kind of Magic” i Karlstad.
 – Nu kör vi en specialvariant för Törebodafestivalen. Det känns otroligt häftigt att kunna bidra till festivalen med vår hyllning till Queen, konstaterar Erik Rynefors som är producent och konstnärlig ledare för projektet. Och som personligen inte har missat en festival i Töreboda sedan år 2000!

Megabandet Queen har en rejäl låtskatt att gräva ur, från 70- och 80-talet. Queen Tribute-producenten Rydefors konstaterar att problemet inte är att hitta låtar – utan att kunna begränsa sig.
 – Queen har fortfarande en bred publik och vi lovar att bjuda på vår bästa show, lovar Erik Rynefors.