Vad tyckte du om festivalen?

Vi frågade besökarna vad de tyckte, för att ta lärdom till kommande festival. Tack för alla kommentarer!

Super bra :)

Ordna en gratis mini festival för alla som jobbar så hårt på festivalen.

Med tex Queen,Rydell o qvick ,dj Kajdo, John de son //de var bäst ::))
Kalla den Töres fäbod festival ;)

Tack för en mkt trevlig festival 2015 ,GRYMMT

tummen upp om gatan som var avstängd pga lägenhetsbygget o kyrkan kan användas till bänkar o bord att sitta o vila benen o äta en bit mat /fika nästa festival vore toppen blir inte så trångt då .

Fantastisk organisation och ett härligt utbud för alla åldrar. Förstår dock inte varför en del spelar så högt. Det måste vara något fundamentalt fel när publiken står med hörselskydd.
Vildminkarna var en härlig svängig kontrast, synd att inte fler kom för att dansa till dem på gatan
Ser fram mot näst om tre år.

Helt fantastisk festival! Underbar stämning och bra artister. Jag var där fredag och lördag och gillade särskilt Saade, Ola Salo och Europe. Det som är bra med Törebodafestivalen är att om man vill kan man ta sig fram ganska lätt vid sidorna om man vill stå långt fram. Ledin var tyvärr ett stort minus, han är bra men det var ett väldigt långt framträdande på nästan två timmar som gjorde att man tröttnade och att bandet efteråt blev rejält försenat. Förstår inte heller varför man inte kan få ta med sig vatten in men det finns väl säkert en tanke bakom. Annars mycket bra jobb av Otto och gänget. Håller tummarna för ytterligare en "hemvändarfestival".

Kanonbra stämmningen underbar. Tyckte det var välorganiserat
Mycket bra artister. Samt att det var inte så mycket bråk .mycket bra med blandade åldrar. Ung som gammal.tack.g2

Jävligt bra festival, tack för att ni bjöd in den otroligt duktiga musikern och musikvideo skaparen Jimmy bölja! Fyfan så grym spelning! Hoppas jag får se han ett par gånger till på denna festival. Reste själv från norra norrland för att se detta!

För lite Sabaton

En helt utmärkt genomförd festival. Det som skulle kunna önskas mer är mer sittplatser såsom bänkar etc utanför den inhägnade tältområdet. Då personer som valde mat vid snabbmatsvagnarna ofta fick stå och äta. Se gärna hur Sweden rock löst detta. Sedn fler ställen där man kan hämta vatten. Det fanns nu tre vilket var bra men det blev ofta kö då det var varmt. Artistutbudet var perfekt!

HEJSAN JAG TYCKTE ATT LOOREN STIFTELSEN VAR BRA DE VAR VERKLIGEN GUNG DÅ LEDIN ELISAS EERIC SAADE MED VAR SUPER BRA VÄSTBY GRUPPBOENDE RINGVÄGEN 13A 66060 MOLKOM KICKI329@SPRAY.SE

Gillade mycket av artisterna som var där i år. (Twisted Sister, HEAT, Loreen, Ola Salo bl.a.) Och Sean Banan ändrade min syn på honom positivt. Kände dock att Europe inte riktigt hade stage presance utan bara körde genom sin repertoar.

Väldigt trevlig stämmning med god koll på eventuella bråkmakare, trevlig personal och allmänt god stämning.

Som många andra säger så saknades det tyvärr sittplatser utanför serveringsområdena. Jag reagerade också på att det saknades en paviljong för handikappade, en stort steg bakåt.

De få saker som jag tyckte var riktigt dåligt var att ett gäng ungdomar hade lyckats smussla ut alkohol från öltältet på Lördag eftermiddagen, såg ingen personal eller väktare vandra över torget vid denna tid.

Golfens Pub, medans det absolut inte var några problem med utbudet eller personalens humör. Men de gånger jag var där så hade bokstavligen ingen aning om vad de andra gjorde utan alla sprang över varandra och ignorerade kunder som inte stod rakt framför dem.

Kanske låter negativt men jag hade väldigt trevligt på festivalen i år och jag kommer absolut tillbaka nästa gång.

Ni är bäst. Kanonartister.Bra arrangemang runt om. Kul att det tilltalar alla från 0-100 år.Om man ska klaga på något så skulle det kunna vara en stund mellan artisterna så man hinner förflytta sig mellan de olika scenerna. Annrs allt kanon. Hoppas på 2018 igen.

Det var en mycket bra festival med bra utbud av artister Bäst var Eric Saade, Tomas Ledin & Europe. Till nästa gång kan det finnas mera sittplatser för det blir jobbigt att stå i flera timmar på asfalt plus mera toaletter.

Kanon .!!
Härlig stämning
Ledin och Ola Salo bjöd på sig själva
Lägg ner det med matkuponger .!!

Till nästa festival hoppas jag att Dire Straits Tribute får spela på festivalscenen
Sittplatser...Ja, det blir lite tufft att stå i 3 dgr, även om man är "pigg".
Hade köpt matkuponger som inte alls fungerade.

Mycket trevligt! Bäst var Europe tätt följda av Twisted Sister. Det är sådan musik som får extra fart på publiken. Även Tomas Ledin är bra på det. Bra festival överlag.

Första gången där.Allt fungerade bra. Gillade öltältet med två våningar.
.

Ordna en mini festival för alla som jobbar så hårt på festivalen , endel alla 6 festivaler !
Med tex Queen,Rydell o qvick ,
dj Kajdo, John de son //de var bäst
Kalla den Töres fäbod festival ;)
Tack för 2015 festivalen ,GRYMM

Öltält vid södra scenen önskas :)
Sittplatser här o där
Mera töreboda festivaler i swe
Ha de gött

+Södra scenen !! Grymt bra !!!
-Dock svårt att ta sig dit ,,
-2 vån tältet fyllde ingen funktion
+tack alla som jobbar så hårt
+allla djs på södra scenen

Det var en trevliga kvällar i Töreboda. Tittade mest på det som bjöds på stora scenen och det var ett brett utbud där. Det fanns nog någott som passade alla smaker. Är hel möjd med artisterna !! Sedan var det bra med olika typer av mat & dryckes tält. Gillade LRF tälltet där fick man lite mer lugn mellan uppträdande. Sedan fanns ju en massa olika saker att äta och dricka på olika platser. bra med stora skärmar. men jag såg bara toletter på en plats , det var inte så bra. annars finns det inget direkt som saknades.

Mer sittplatser lite överallt. Europe och Loreen ej så bra, annars ett bra program.Tack till alla som arrangerat denna trevliga festival.Väntar på en ny festival om tre år :)

Allt var bra det är svårt att hitta något att klaga på XD

Kanonbra artister och blandat kompott för alla tycken. Man fick höra på artisterna på ett annat sätt än man är van. Loreen var jättebra och henne kommer jag att lyssna på mer. Blev nyfiken att höra mer av henne.
Tomas Ledin är bäst, Jill Johnsson, Rydell o Quick, Queen Tribute o Dire Straits Tribute. Bara kanonbra!!!
Vad skall det bli om 3år? För det blir väl fler festivaler? Kim Larsen? Eldkvarn? Finns ju massor av bra artister.
Vatten hittade vi bara på ett ställe, men SÅ bra idé i denna värmen... Kön blev dock aningen lång av o till. Fler sånna?
Sittplatser...Ja, det blir lite tufft att stå i 3 dgr, även om man är "pigg". Det var möjligt att sitta inne på matområdet, men har för mig att där brukar vara fler platser? Iallafall så kan man ju sitta där o följa storbilden om man vill ta en öl i värmen och vila lite, men när alla står framför tv.n o pratar o solen lyser rakt in i den halva dagen så ser man inte så mkt... Ölen var inte särskillt kalla och varför på burk? Stackars dom som stod o öppnade dom.
Har själv serverat på många konserter, så jag vet att det skummar osv osv, men fler kylar o kalla öl vore bra i vilket fall som helst. Det brukar ju vara varmt o bra väder på Festivalen.
Tips! Ex frigolit "hållare" för 3 öl. Lättare transport o man kan handla för fler o minska köerna. Såg flera som tappade öl, cider osv. Inte roligt när man har stått länge i kö i denna värmen...
Maten var inte heller varm och jag kollade in de som jobbade där lite och... Ja, vissa hade ju handskar osv, men en slickade sig på fingrarna o fortsatte plocka i maten... Inte ok... Hur får man maten klar? och varm? Planering...
Även om man köper kycklingen "klar" så kan den vara oklar från leverantören... Viktigt att maten är "färdiglagad" och varm som just är ett tecken på detta. Dyrt o små portioner. Besviken i år. Brukar vara bättre.
Usch! Nu låter jag negativ :-( men det är den bästaste festivalen jag har varit på för övrigt! Heja Töreboda!
Bra arrangerat, bättre toamöjligheter i år (och fräschare) rent o fint där man gick fram och mkt trevligt folk. Märkte inga "bråk" alls i år. Pratade med massa trevliga människor från alla håll som kommit för detta fantastiska arrangemang!Dock alldeles för hög volym! Snälla, tänk på detta tills nästa gång.
Nya scenen var bra idé med. Lite svårt att ta sig dit o tillbaks. Trångt... Har för mig att man kunde "gå runt" tidigare och komma ut vid torgets andra sida? Där är ju lite ställen att handla souvenirer osv där, plus det stora tältet.
I det stora hela kommer jag att minnas hela helgen med glädje och längtar redan till nästa festival.
Många har ingen aning om att denna festivalen finns när man berättar om den. Mer reklam? Men där var ju aningen "fullt" med folk så man kanske inte vill det hi hi

Fantastiska tre dagar. Något för alla. Häftigt att komma tillbaka till sin uppväxtort och vara med om detta. Hoppas verkligen att det blir en ny festival om tre år.

Festivalen var helt perfekt, det var ett mycket bra urval av artister för alla smaker och åldrar.
Hoppas på att det blir ännu en festival om 3 år.
Att tänka på under nästa festival om det blir någon är att ha folk som delar ut hörsel skydd och inte bara vid scenerna.
PS. Otto och de andra engagerade i festivalen ni har gjort ett helt fantastiskt jobb!

Jag tycker ni borde se till att fixa ordningsvakter som är kapabla till och ta rätt personer och inte bli så överdrivna! Det är verkligen något att tänka på! ( syftar på de som stod allra längst fram under Alfons på lördagen ) hoppas att detta förbättras! Tack på förhand.

Lika bra som vanligt :-) Åker upp från Västkusten varje festival och väntar redan på nästa :-)
Tomas är bäst! Följt honom i 40år nu, men att få se både honom o Jill som är mina favoriter på samma dag, det slår det mesta. Många bra artister o spännande att få se o lyssna på dom på detta viset. Annars kanske man aldrig hade gått o lyssnat på dom. Man får nya idoler :-)
Jättebra att man fixat den tredje scenen i år. Vi var där o lyssnade och det var bra! :-)
Fantastiskt när det blir som en familjefestival. Alla kan gå dit.
Det är superbra arrangerat och jag är imponerad på hur bra logistiken fungerar.
Bra jobbat Töreboda!
Det ända jag reagerar negativt emot är ljudnivån. Den är skadlig :-(
Råkar man stå på fel ställe och inte har hörproppar använda på rätt sätt så kan det bli en hörselskada och den läker aldrig... Tänker framförallt på barnen där som inte kan ha vetskap om hur farligt det faktiskt är. Många små barn hade hörselskydd och det är förståndigt av föräldrarna, men även lite större barn och ungdomar som går runt på festivalen på egen hand skulle behöva ha hörproppar.
Spelar man så högt så skulle man ex kunna dela ut hörproppar gratis vid entrén. Då kanske de tar upp och använder dom. Det skulle rädda en del, fast bäst skulle det vara att sänka ljudnivån. Varför ska det vara så attans högt?!? Själv har jag alltid med mig hörproppar o säkert många med mig, men det skulle vara trevligt att slippa använda dom hela kvällen.
Ha det bra tills nästa festival :-) För det blir väl fler hoppas jag :-)

Festivalen var helt underbar med många bra artister. Bäst var Stiftelsen, Rydell och Qvick och Twister Sister. Sämsta var att det inte fanns så många ställen att sitta på om man inte satt i baren. 10 kr för hörselproppar! Dåligt man är van att det delas ut gratis.

Smaken är som baken men jag uppskattade de mer rockiga bokningarna.

Bra:
Matutbudet
Helheten

Sämre:
Vid norra & södra scenen kunde man inte sitta ner med en öl & samtidigt, (med bra ljud) avlyssna konserterna.
Passagen till södra scenen har för dålig kapacitet, kanske öppna en alternativ väg som avlastar huvudpassagen?

Mycket bra arrangemang. Bra artister. Bäst var Tomas Ledin, Dire Straits Tribute och Stiftelsen.Tur med vädret var det. Kändes inte som det var så mycket folk...bra jobbat a5

bra men bättre flyt i serveringen 20 min för att få nått att dricka i värmen. annars bra och jättekul

Twisted Sister helt klart BÄST.
Europe en stor besvikelse.
Ni måste försöka att bättra på hastigheten i öl kassorna och kylningen börja kyl ölen tidigare.
BYT ÖL SORT Sofiero är värdelös och då är inte jag kräsen. Låt det kosta lite mer det har ni igen.
Annars kanon att ni fixar detta. Tack för mig

fantastiskt att se Töris koka så! Allt var perfekt (speciellt Twisted Sisters). Hmm kanske två ris att ge: alldeles för få sittplatser runt omkring samt varm öl vill man inte ha. Inte gott. Just ja! Mer information om hur viktigt hörselskydd är! Speciellt för barnen!
Tack för mig!

De va en mycket bra festival och de va bra artister och allt va super . Och vädret va med oss . Hoppas de blir om tre år igen kram på er alla som har ställt upp

Tack för en kanontrevlig festival! Bra med de olika scenerna och att man fixat detta enorma tvåvåningstältet :-) Tyvärr saknade jag ytterligare tivoli attraktioner både för stora som små. De som var är väldigt sunkiga. Dessutom vissa av personalen i lotteristånden på storgatan var väldigt otrevliga. Jag gillade att ni bytt ut detta otäcka toasystemet vik in till fräschare bajamajor! Men det kunde funnits någonstans att tvätta händerna med vatten, inte bara efter toabesöket utan tex. efter kladdig mat mm. Jag måste till sist berömma denna otroligt fina organisation och alla föreningsaktiva som gör festivalen möjlig. Ni är helt fantastiska!!

Jag tyckte att det var väldigt bra utom att det blev väldigt krångligt att ta sig till till tivolit och södra scenen pga alla matstånden som stod väldigt tätt. Det var även väldigt bra att det fann tre scener denna gången för det gick att ha det mer som "temascener".
Jag hörde ryktesvägen att man skulle ha dem större discjockeysen på festivalscenen nästa gång, det skulle funka utan att för många skulle bli besvikna om det inte var nollbyte från en mindre scen till festivalscenen, alltså att man hinner ta dig från ena scenen när en dj har spelat klart till den andra scenen utan att den andra har börjat.
Jag hoppas verkligen på en till festival för det var sjukt bra!

Jag tyckte det mesta var bra förutom det ståndet som sålde hamburgare och kebab där var det väldigt rörigt.
men en succe var ju 2 vånings serveringstältet.
nöjesfältet kanske kunde varit mindre för att få större ytor att röra sig på
bra artistval förslag till nästa gång Henrik Åberg Elvis kopian.Rydell bör ju spela senare
hoppas att vi får uppleva en sjunde festival vore kul stor credit till hela staben som arrangerar denna gigantiska apparat

Allt var bra det enda som vi var missnöjda med var kalla hamburgare

Fantastiskt, grymt imponerad att ni lyckas få en så stor organisation flyta på oklanderligt. Kanske ännu mer plats för alkoholförsäljningen på ICAs parkering, med fler kassaapparater och kortläsare. All respekt till er alla.

Rydell och Quick borde fått spela senare på kvällen, de är så bra på att dra igång publiken. Stort minus att folk kissade ner våra ingångar på Drottninggatan 6, men det vet ni ju redan.... kanske kan man hoppa över en karusell vid "ungdomsscenen " så fler får plats. Dessutom var en del vakter otrevliga och misstroende när jag skulle hem med mitt boendepass, tråkigt då det egentligen är kul att bo mitt i festivalen. Annars var vi helnöjda hela familjen!

Fråga föreningarna om de vill/kan göra arbetsuppgifter som inte bestäms i förväg.
Blev många såna uppgifter som bestämdes samma dag utan att arbetarna fått sagt sitt.
Många tveksamma till att jobba på nästa festival tack vare detta.

Europe och Twisted Sister klart bäst! Men blev impad av DJ-scenen åxå! Ljudet på Norra scenen var inget vidare.... Nu hoppas vi på Whitesnake och Judas Priest om 3 år :-)

Bra musik o god stämning! Skönt folk i blandade åldrar.
Det var synd att stora artister som John de Sohn och Tungevaag m.m inte fick spela på stora scen. Annars toppen

En super bra tillställning jag har inte upplevt bättre. Nått och tänka på är bänkar till sådana som inte orkar stå i timmar upp och ned , nu menar jag för handikappade och äldre det skulle va som handikapps toalettens vakter kan även få vacker till bänkarna lite här o där. Jag kommer åter nästa gång om jag har livet i behåll ingen vet. Just nu vill jag leva som ledin sjöng här o nu med längtan till nästa gång fantastiskt är ordet för festivalen.

Det var bra att ni hade alkotest på ungdomarna men efter första dagen testade ni nästan ingen och det borde ni gjort bäst! Bästa var Ola Salo! Festivalen i sin helhet var annars väldigt bra

Artister som passade alla åldrar och musiksmaker. Särskilt mina ungdomar var nöjda med de dj:s som kom till Töreboda iår. Städat och snyggt på området. Bra med tvåvåningstältet som skapade mera plats på torget. Jag hade lätt att hitta parkering varje dag. Bra att barn och ungdoms-området var i en "egen" del, kändes tryggare att lämna ungdomarna själva där då.

Härlig festival,allt var grymt. Men utom en sak,nästa gång skulle staketgångar önskas vid stora tältet. Det var ofta kaos,folk trängde sig o många sura miner o kommentarer. Kanske ha en ökad bemanning.

Toppenfestival! Kanonartister, prisvärt och bra organisation. Som nackdel kan nämnas bristen på sittplatser, den trånga "matgatan" som gjorde det nästan omöjligt att ta sig fram till tivoli och södra scenen mellan festivalscenens artister.

Vi börjar med pluslistan!
- vattenstationerna, toppen ide verkligen.
- Queen Tribute. Hade hellre sett dom avsluta festivalen då det var mer drag på publiken när dom spelade än när Europe äntrade scenen.
- Tvåvåningsserveringen var verkligen genial. Man upplevde aldrig öltältet som trångt.
- många bra band som spelade. Creedende tribute ser jag gärna igen om tre år.
Nu till minuslistan
- som många andra säger jag att det nästan var omöjligt att få en sittplats. Alldeles för få bänkar på området. Man vill gärna inte sitta på marken. Men en dag blev vi illa tvungna. Jobbigt att gå och stå en hel kväll.
- kall mat
- Europe. Blev enormt besviken på deras låtval. Att nästan bara köra låtar från nya plattan håller inte. Folk vill ha nostalgi och låtar dom känner igen. Att i ett desperat försök få med sig publiken med en låt från ett annat band är heller inte okej. Så jag blev väldigt besviken när jag visste att detta var sista spelningen för festivalen. Det blev ett litet fiasko.
- ola salo. Köra the arklåtar utan the ark? Hallå eller.. trodde han var soloartist nu med eget material.. nej. Inte okej alls.
- hårdare kontroll vid öltältet. Såg många småtjejer och killar på ölområdet som inte hade där att göra. Otroligt dåligt att inte ha idkontroll på ungdomarna. Man kan inte anta att alla är 18-20 år.

Tycker törebodafestivalen är helt fantastisk. Man ser aldrig något bråk eller liknande. Bra blandning på musiken. Dock önskar jag att den nya scenen hade varit större, alternativt att man har någon av artisterna på den stora scenen istället. Sluta även kalla den ungdomsscenen, inte nog med att man höjde medelåldern med 10 år när man dansade röven av sig vid den scenen, nu kallas vi också ungdomar. Skämt och sido, såg många ickeungdomar där också. Inte bara jag. Mer sådan musik!!

Till nästa gång kanske man kan skaffa ett tällt för ungdomar också?

Kanske lite mer bänkar och någonstans man kunde tvätta sig när man ätit kladdig mat. Gärna rökfritt överallt inom festivalområdet. Annars en toppenfestival med bra artister.

Trevlig festival - vilken tur med vädret.
Rörigt kring öltälten - få sittplatser, hamburgarna var kylskåpskalla och öl/cider var inte kalla.
Festivalens höjdpunkt Europe blev en besvikelse - Låtvalet passade inte in, mellansnacket katastrofalt. Enda gångerna det blev drag var när de körde sina gamla godingar - synd att de inte valde mer såna låtar.

Grymt med södra scenen, levererade ständigt.

Häftigt med två våningstältet. Inget att klaga på :)

Jag var bara där torsdag kväll, och tyckte det var mycket bra. Trevlig personal, bra priser på öl och helt okej ljudanläggning på huvudscenen. Att ni fått dit ett av mina absoluta favoritband, Twisted Sister, gjorde ju inte saken sämre. Att förbättra? Möjlighet att köpa endagsbiljett i förväg kanske?

Det har varit en helt fantastisk festival och det var första gången jag gick. Jag var helt klart positivt överraskad och hat helt ärligt haft mina tre bästa dagar på länge. Det hade varit skönt att veta lite hur länge artisterna hade beräknats spela eftersom man ville planera för att det var något hela tiden man ville se. Sen vill jag uppmärksamma att jag fick höra på omvägar att folk under 18 köpt vuxenbiljett så att de kunde komma in i öltältet bl.a.
Tack för fina festivaldagar

Jättebra organisation å ideellt arbete på toppnivå som alltid. Bästa artister tyckte vi var Ola Salo, Twisted Sister, Rydell å Qvick, Queen Tribute, Creedence Tribute å Asta kask såklart.
Synd att det var så svårt att få sitta ner i närhet av scenerna. Bänkarna i öltälten var upptagna av stora sällskap nästan hela kvällarna så man kunde aldrig få plats tyvärr. Jobbigt i ben å ryggar. Önskvärt med bilder från Norra scenen på storbildsskärmarna oxå. Möjlighet till billigare förköpspris på 1-dagarsbiljett samtidigt som billig tredagars?
Tack för denna gång

Ni har gjort det igen!!! Vilken toppen-festival!!! Mina favoriter: Stiftelsen, Twisted Sister, Jill Johnson, Tomas Ledin, Queen Tribute, Ola Salo & Dire Straits Tribute. Till nästa festival hoppas jag att Dire Straits Tribute får spela på festivalscenen.

Dire Straits Tribute, skulle fått vara på Stora Scenen!

En härlig festival, men tydligare parkeringshänvisningar, sittplatser även utanför serveringarna tex där Svenska Kyrkan höll till, en uppmaning till publiken att inte röka i trängseln framför scenerna och någon form av kösystem till toaletterna bakom kommunhuset, då skulle det ha varit ännu bättre.

jättebra och trevlig festival! Vi var där alla dagarna och är jätteglada att ni ändrade reglerna för flaskor tills på fredag. Vore bra med nån information var man kunde fylla på flaskorna, framförallt när det tog slut på lördagen.
Vakter, polis och övriga med gula västar syntes hela tiden och det kändes tryggt.
Jag upplevde att folk visade mycket hänsyn mot varandra, även med rökning, och att stämningen var hög.

En fantastisk festival på många sätt..har upplevt alla hittills o återkommer gärna. Fick mkt ont i fötterna av ståendet..räddningen var LRF-fiket där man kunde sitta en stund...om man kan fixa fler sittplatser skulle det va bra. Artisterna var fantastiska generellt men krockade lite exv Heat o Europe.. bäst var Ola Salo, Stiftelsen o Twisted Sister..

Hej!
Lite bänkar lite här och där skulle inte skada och lite fler bajamajor så att inte köerna blir så långa. De som var utanför entrén förra gången var inte där detta året. De saknades.
Lite sittplatser på andra våning på uteserveringen hade inte varit fel :-)
Tack för en toppenfestival. Vi var där för fjärde gången! Om det blir fler så kommer vi :-)

Det var en trevlig festival, men artisterna var ju antingen för 40+ eller barn/ungdomar. Något för målgruppen mellan 18-30? Nästa gång hoppas jag att ni tar in något inom hiphop (som är väldigt inne!)

Toppen festival helt enkelt, bra artister, bra miljö och trevligt folk :)
Var där tillsammans med familjen, då barnen gillar sådan musik som spelades på södra scenen så det enda jag reagera på där var att mindre barn (8-12 år) fick stå längst fram vid staketet, stod en bit i från med mina men reagera på det... trycket var ganska hårt ibland och mycket hopp och studs var det.. Kanske vore bra med en åldersgräns i fram vid staketet senare på kvällarna??

Annars toppen som sagt

Som vanligt en lysande Töreboda-festival, Tribute-banden (Queen och Dire Straits) i en egen division! Från en utsocknes som hitills bara missat en festival, vi kommer tillbaka om tre år, stora förväntningar, Otto!

skrämmande dåliga artister. Endast twisted sisters i rang, men att lägga det på torsdag kväll,natt, skrämmande, alla är inte lediga

Mycket bra organiserad festival med ett brett utbud av artister. Många matställen och den nya balkongen suverän. Ljudnivån vid några av uppträdandena var alldeles för hög.

Musikutbudet jättebra. Däremot vad som gäller som man får ta in på festivalområdet dåligt . Jag behöver ha stol eller rollator med in , de första 2 dagarna inget problem , 3:e dagen blir det stopp , nya regler sägs det , men det står inget om det på fb- sidan . Min man försöker förklara att stolen är ett hjälpmedel som jag behöver för står eller går jag på ojämnt underlag (ja torget är ojämnt ) spricker mina blodkärl på benen med en verklig smärta som följd. Lite för långt att åka o hämta rollator hemma. Övertalningen , även med hjälp av dotter tog sådan tid att resten av kvällen o dagen efter var det sådan värk så jag helst inte ville stå eller gå alls. Det konstiga är att jag såg massor av stolar både före och efter det att våra stolar blev stoppade tror inte att alla hade dem som hjälpmedel. Ett av skälet till att jag inte fick ta in stolen var att JAG kunde bli skadad , jag som blir skadad om jag inte har stolen med .

Bra festival och bra med vakt vid handikapp rampen. Kan man få en storbildstv på norra scenen så blir det perfekt

bra att man fick ta med flaskor in fredag och lördag, kunde varit tydligare var man kunde fulla på flaskorna. Jag letade länge när vattnet tog slut i den ens tanken.
Bra med så många toaletter, men framåt nio-tio började papperen ta slut på många och folk kunde inte "träffa" så många var väldigt ofräscha.
Tyckte annars det var en superrolig festival och bra mix på artister, barnen (8 & 10) pratar redan om nästa gång.

Bättre ljud på "dj scenen", man hörde hur basarna slog ifrån hela tiden och de gjorde musiken sämre.

Annars var de riktigt kanon. Så bra blandning! Twisted sister, Europe, rydell och Quick, alfons och vigiland var några av de bästa! Bra också med flera toaletter, men några till kan man nog klämma in.

Tack för en grym festival!

Det var en grym festival med många bra band och hela stämningen var fantastisk pm jag ska ge någon kritik så behövs fler vatten behållare för det var ofta lång kö till dessa och i värmen var det jobbigt att stå så länge i kö men tack till en underbar festival

dåligt att diabetiker inte fick gratis inträde för sin ledsagare hade det inte varit för min mamma och bror hade min dotter inte fått vara där alls då hon inte klarar sin diabetes själv.

Allt från underhållning till mat och dryck va kanon

Jättetrevlig och välorganiserad festival. Dock är det lite trist att det inte finns "pausmusik" mellan akterna på stora scenen. Om man vill sitta kvar i ölområdet till nästa akt så hör man bara det dova dunket från andra scener och vill man sitta i ölområdet under en akt så hör man bara bruset från den som står på scenen. Liiiite fler kvinnliga artister hade också varit kul att se. Vi ser fram mot 2018.

Jag tyckte ni genomfört denna festival bra & att det fanns en ungdomsscen var awesome. Jag är nöjd med vad 6:e festivalen hade att erbjuda & det har varit 3 toppendagar festival.

Kanon helg med bra artister ,synd bara att det blir så dåligt ljud när man sitter i ölområdet för det är jobbigt att stå i 2 timmar i värmen ,hoppas verkligen att detta evenemang fortsätter

Fantastiskt är ordet, en härlig festival som hade allt. TACK till alla som gjort den möjlig!

Trevligt som det brukar vara, en plump för oss var dom av oss förköpta dryckesbilj som fungerade riktig dåligt, vi blev nekade en gång att använda dom som betalning och i ytterligare 2 fall visste inte personalen vad det var för något . bilj. Anledningen att köpa förköp var att det skulle gå snabbt att handla men nu hamnade man i samma kösystem som övriga
Behöves mer sittplatser på hela festivalområdet
Tomas Ledin klart bäst framträdande

Det mesta var toppen. Bra med vattentankarna. Önskar mera sittplatser för vila (ej vid pubarna). Bäst var Queen tribute.

Mycket nöjd, bra framträdanden Tomas Ledin klart bäst men även Ola Salo imponerade... Skönt att LRF tältet fanns för oss som inte dricker öl, där kunde man vila fötterna o fika mellan spelningarna i lugn o ro. Men det behövs betydligt mer sittplatser på hela festival området och främst runt stora scenen, många klarar inte att stå i så många timmar! Tänk på att många äldre går också på festival! Vattendepåerna behövde utökas, långa köer....bra att reglerna ändrades att man fick ta med egen tom flaska in ( i nte första kvällen) tänk på till nästa gång tydligare info om in och utgångar för oss som inte är från bygden och var man lämpligtvis parkerar, utan att behöva gå hur långt som helst. Vid finalen Europé så höjdes ljudet ett snäpp extra ...? Inte bra för hörseln, vi fick flytta oss till längre bak för det gick inte stå där vi stått under alla andra uppträden... ( lite längre fram än mitten, på sidan) utdelning av hörselproppar vore bra...samt upplysa föräldrar att barn behöver ha hörselskydd, alla hade inte det! Bra stämning, städat och lugnt, ljuvligt väder och spelglädje. Toppenfestival!

En supertrevlig festival för alla åldrar. Att gå till södra scenen skulle kunna göras bättre så det slipper bli så trångt. Öltältsbalkongen iår var en häftig utveckling. Toppen med öltält och att det är eget område. Ni skulle kunna fråga de som ställer upp och jobbar i öltältet om de fixar stress bra. Blev lite väl långa väntetider trots kort köer. Toppenbra med vattenpåfyllningsställen. Trevligt och toppenbra alltid.

Mycket bra iår. Skulle behöva utöka antal möjligheter till sittplatser. Även utöka området så att man inte behövde trängas med allt och alla på tivolit när man skulle ta sig till södra. Riktigt bra med maten och dricka. Hoppas att det blir igen 2018.

Det va riktigt bra men det borde höjas till 4dagar istället för 3 och skaffa bättre artister på dagen istället för att sätta allt det bra sent så det blir lite blandat, annars helt perfekt

Jag tycker allting var finemang 2015!! Det ni skulle dock kunna gjort lite bättre var fler "transport möjligheter" så att säga, när man gick till södra scenen var det så långt att gå på vägen dit och på vägen tillbaka, samt att karusellerna låg på vägen dit, vilket gjorde att det blev väldigt trångt med en massa barnfamiljer som hade barnen. Det lugnt bästa skulle jag kunna säga va Jimmy Bölja, underbart att se honom uppträda live och det är första gången för mig att se honom. Sebastian Tadros är ett DJ-löfte att hålla koll på. Som grädde på toppen skulle jag säga var DJ Alfons. Att se så många vara där och se Alfons bjuda så mycket på sig själv var klart höjdpunkten på hela Törebodafestivalen. Tack som f*n för 3 underbara dagar och hoppas vi syns igen!!

Festivalen 2015 var asbra! Bra stämning på området och bra med alla vakter så att stämningen hölls på en bra nivå. Bra att ölen hålls i öltältet. Bra artistfält med bra variation ochnågonting för alla. Bra med vattentankarna med tanke på värmen. Blev lite kaos ibland vid DJ scenen så folk inte var så nyktra och trängde mycket. Kort sagt en mycket bra festival.

Underbart riktigt bra mer rockband lite synd att Asta kaskad var precis innan twisted sisters så ''han inte'' se på dem då jag ville stå långt fram på twisted
bajemajor luktade bättre denna gång. ..

En bra festival med god ordning och få bråk såg man. Tältet var kanon., kändes mycket mer seriöst med maten nu när den var inbyggd mer och inte i ett tält och bra plats utanför att äta på. Även nya gatan med lotterierna var kanon kändes inte intryckt längre man borde förlänga den så att man kan sprida ut sakerna lite och fixa lite sittplatser lite här och där. Där det inte ser serveras mat utan för att kunna vila sig. Alla bor inte i Töreboda och kan gå hem och vila då man blir trött i rygg och ben efter några timmar. Även bra att Kina restaurangen kom in på området mer plats att sitta och äta. Ngt för de små typ att lekparken är öppen och kanske en dockteater eller clown eller annat roligt. Fler toaletter på området. Leg koll på alla ungdomar med vuxenarmband. Var en del 16-17 åringar som var i tältet och drack öl. Även lite alkokoll runt pressbyrån/station/Lina då många drack öl mm där innan de gick in. Alkokoll av polis på fm fredag, lördag och söndag då många körde bil dagen efter särskilt söndagen. Vattentankarna var kanonbra. Tack för en bra festival hoppas ni orkar några gånger till. Vore ju roligt om det kunde bli minst 10 st i alla fall.

Sidor